Infolab Zagreb

Spašavanje podataka: jučer, danas, sutra…

Spašavanje podataka

Vraćanje podataka, kad smo počinjali, davne 1993 godine, podatke smo spašavali sa disketa, hard diskova, streamer kazeta (tape). Sve ove godine naš inženjerski razvojni tim je pratio najnovije tehnologije i razvijao vlastita rješenja, dokazana na tržištu, kod nas i u svijetu. Spremno smo dočekali SATA diskove, RAID polja, CD, DVD, BlueRay, USB stickove, memorijske kartice, flash medije, i sve današnje medije sa kojih uspješno spašavamo podatke: Hybrid HDD, SSD (Svi tipovi: SATA, PCIe, mSATA, itd…), Mobilne telefone, tablete, microSD, microflash, SAN & NAS storage.

Dio smo najveće profesionalne grupe za spašavanje podataka u južnoj Europi www.irecoverydata.com, dostupna su nam najsuvremenija rješenja, a samo u Zagrebu naš tim od 6 stalno zaposlenih specijalista Vam je na raspolaganju.

Gubitak podataka je neplaniran i stresan događaj, i najbitnije je pravilno, stručno odreagirati od samog početka. Uz naše iskustvo od preko 25 godina tržišno dokazanog uspjeha, pomogli smo desecima tisuća korisnika i tu smo za Vas da uz naše bogato iskustvo i najsuvremeniju tehnologiju spasimo izgubljene podatke.

Danas, kad su hard diskovi 1000 puta većeg kapaciteta, kad su flash mediji u formatu čiji konektori su gotovo nevidljivi bez mikroskopa, prošla su vremena gdje je jedan čovjek mogao sve raditi, ma koliko volje imao. Jednostavno potrebno je usvojiti i pratiti više segmenata. Profesionalno spašavanje podataka je timski rad stručnjaka više profila, i samo uz najsuvremeniju opremu moguće je doći do uspjeha.

FIRST CLASS SERVICE

Konstantno učenje i razvoj su dio naše povjesti, sadašnjosti i naša budućnost. Naši  specijalisti su usko fokusirani, i imamo tim koji  proučava samo tehnologije spašavanja podataka za magnetske i hybrid hard diskove, drugi tim koji proučava SSD, flash, mobile, microSD tehnologije, i treći tim koji je fokusiran na datotečne sustave, RAID polja, Cloud, crypto i forenzičke analize. A svi kao cjelina smo uključeni sukladno potrebama konkretnog slučaja povrata podataka.

Kod spašavanje podataka nema popravnog ispita, jedan krivi korak pa i u najboljoj namjeri Vas trajno može udaljiti od podataka, stoga smo za Vas razvili prvoklasnu uslugu.

Pratite nas i na društvenim mrežama: